fredag 29 oktober 2010

Nu har jag fått veta något som ingen annan vet!


Jag har nämligen gjort den första fältstudieveckan ute på Förskolan Storken i Trollhättan. Barnen på Dunet har lärt mig massor och det är ett stort ansvar att ta vara på det som de förmedlat. Och vad kan det nu ha varit .............Det tänker jag inte avslöja, inte än. Först väntar en ny vecka och då på Förskolan Viljan i Ytterby.




2 kommentarer:

  1. Hejsan! Jag har skrivit ett inlägg om vårt besök på Kan själv-utställning (http://lindastradgard.blogspot.com/2010/11/kan-sjalv.html). Trist att jag inte vetat om den tidigare för grabbarna hade ju älskat detta som pilliga, rotiga ettåringar också. Nu är de snart treåriga springisar och gillade den också. Men alltså... fasen att vi inte följt turnén! Blir det någon fortsättning efter Kungsbacka? Jag har funderat över den och vad man mer kan göra till Kan själv 2. Har du någon mailadress så man kan skicka lite idéer?

    SvaraRadera
  2. Hej Linda, e-post har jag: ida.lagnander@vgregion.se och du får gärna skicka över idéer, allra helst om de kommer från dina pojkar.
    Kan själv kommer att finnas på i Rönnäng på Tjörn efter årsskiftet, datum är inte bestämt ännu, men sedan är turnén slut - den har varit ute i över 2 år då.
    Kul att skriver om Kan själv på din blogg - fint inlägg och härliga bilder och precis så där är det - att barnen tar in helheten, de begränsar inte sin upplevelse till en "utställning" utan finns det något att undersöka så undersöks det. Hälsningar Ida

    SvaraRadera