fredag 21 mars 2014

Föräldrar och Barn + Kan själv! = SANT



Kan själv! har inlett ett samarbete med tidskriften Föräldrar och Barn vilket innebär att de kommer att följa arbetet med Kan själv! - en ljudupplevelse för de allra minsta från förstudie till färdig utställning och turné. I det senaste numret, 3/2014, finns en artikel som handlar om förstudien och små barns möjligheter till deltagande och inflytande. Artikeln är skriven av journalisten Ann-Marie Schröder och hon beskriver fint hur förstudien gått till och våra tankar och syften med hela Kan själv! Bilderna är våra pressbilder som fotografen Ian Schemper tagit. Ian har varit med nästan från början och är väl införstådd med hur viktigt det är att med varsamhet närma sig de barn som, faktiskt, ovetande ställer upp vid pressfotografering (med sina föräldrars godkännande så klart, men ovetande).
Vi är så glada över det här samarbetet som kommer att få Kan själv! att visa upp sig också utanför Västra Götalands regionen.
Det går inte att läsa Föräldrar och Barn digitalt men den är inte svår att hitta...........IRL. Vill du träffa redaktionen så kommer de att vara med på den stora mässan om barn i Göteborg nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar