torsdag 5 mars 2009

Kan själv! lämnar Bollebygds bibliotek



Då var det dags för Kan själv! att packas ihop och flyttas från Bollebygds bibliotek där den visats i deras lilla galleri Odinslund. Utställningen har stått där sedan den 10 februari i en mindre version eftersom utställningslokalen är så liten. "Liten men naggande god" kan man nog säga för den har varit väldigt välbesökt. Förskolegrupper, dagbarnvårdare och deras barn och föräldrar med barn har varit flitiga besökare. Nästan 400 barn och ungefär lika många vuxna har varit och besökt utställningen.

När vi höll på att packa så kom det en pojk med sin mamma och han blev inte särskilt glad när han fick se vad vi gjorde. Hans mamma berättade att de varit där flera gånger och att det varit så skönt att som förälder kunna vara i utställningen med sitt barn och "bara vara".



Det var några saker som hade gått sönder och så hittade vi så klart saker på de mest oväntade ställen - de här spåren av barnens lek är alltid lika roliga att upptäcka.

Imorgon sätter vi upp Kan själv! på Vänersborgs museum. Inte så långt att resa men en lång trappa att bära upp allt för! Extra bärhjälp har museichef Peter lovat att ställa upp som så det ska nog gå bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar